Velkommen til våre nye websider! Med en nettside med tydelig BRG-profil og moderne og brukervennlig struktur, ønsker vi å presentere hva vi jobber med og vi håper å gi deg som bruker av nettstedet et godt bilde av BRG og vår virksomhet. Bakgrunnen for profilendringen ligger i et ønske om å tydeliggjøre firmaets særpreg og unike kompetanse innenfor våre virksomhetsområder overfor eksisterende og nye kunder.

Med våre virksomhetsområder innen entreprenør og eiendomsutvikling tilhørerer vi en tradisjonsrik bransje, hvor våre ansatte har lang erfaring og besitter høy kompetanse. Vi ønsker likefult å rette fokus mot at BRG er et moderne firma som følger markedstrender, fornyer seg og forsøker å være banebrytende innenfor våre fagfelt.

Vi har derfor også lagt vekt på å lage nye dynamiske websider som tilpasset mobile enheter og fungerer like godt på iPhone, Android, iPad, Samsung Galaxy Tab og andre mobile eneheter, som den gjør på en vanlig PC-skjerm. Prøv selv!

Vi ønsker også å benytte anledningen til å takke vårt designbyrå OP Design for gode inspill og inspirasjon til websiden. Vi ønsker i tillegg å takke Øyvind Wærenskjold og Bitfarm for hjelp med den tekniske implementeringen og god support.

Velkommen tilbake til  brgruppen.no

Tilbake til Aktuelt

Hovedkontor
Tangen 8 (5 etg.), 4608 Kristiansand
Telefon
38 09 62 00
Entreprenør –og eiendomsutvikler