TA DIN LÆRETID I BRG ENTREPRENØR

Hva skal du velge? Hva skal du bli når du blir stor? Vi og alle våre godt og vel 130 fagarbeidere vet godt hvordan det er å være ung og ny i arbeidslivet. Det å velge et fag er vanskelig. Men hvis vi skal gi deg noe trøst og råd på veien, så husk at veien går seg til mens du går.
Det er ikke sikkert at det du starter opp med er det du ender opp som. Kanskje er veien til en ingeniørutdannelse gjennom et fagbrev, kanskje du skal bli betongfagarbeider før du blir tømrer, og kanskje veien frem til et fagbrev ikke går gjennom 2 år på skole eller to år i lære?
Kanskje det er ett år på skole og tre år i lære som gjelder? Vi skal ihvertfall gjøre det vi kan sammen med deg for å finne riktig vei. Uansett hva du tenker på så skal BRG Entreprenør ha flere nye lærlinger fra sommeren og vi hører gjerne fra deg, allerede nå. Bruk linken under til å søke, vi blir glad for at du har laget en liten CV som du kan laste opp.
Om du ikke har det, så prøv å lage en, så viser du at du kan litt om bruk av IT, skriv litt om deg selv, har du ikke hatt sommerjobb så skriv gjerne litt om hva du har gjort utenom skoletiden. Fortell oss hva du liker å gjøre og hva du ønsker av en arbeidsgiver. Så tar vi kontakt.
Foto Lindesnes Avis
OPPLÆRINGSKONTOR
 BRG Entreprenør samarbeider veldig godt med opplæringskontoret Byggopp Agder som er et bransjeopplæringskontor tilsluttet EBA Entreprenørforeningen Bygg- og anlegg. Hos Byggopp jobber det veldig kompetente mennnesker som kan hjelpe deg med utplasseringsplasser hos mange lærebedrifter i hele Agder. Byggopp vil ha ansvaret for å følge deg opp i læretiden og der vil du ha en egen konsulent som vil sørge for at BRG Entreprenør leverer et opplæringstilbud som er i henhold til lovverket. I BRG Entreprenør får du egen instruktør som er med deg gjennom læreløpet og det er også en egen lærlingeansvarlig i BRG som følger opp alle sammen, både lærlinger og instruktører. Hvis du ønsker å snakke med noen i EBA/Byggopp før du søker læreplass så kan du kontakte Ida på telefon: 481 99 699, eller epost: is@ebaagder.no. Du kan besøke EBA/Byggopp sine nettsider her: www.ebaagder.no
 
LÆRLINGEANSVARLIG I BRG
Du kan også snakke litt med oss i BRG før du søker hvis du ønsker. Vår lærelingeansvarlig heter Petter og han treffer du på mobil: 4668 4200, eller e-post: pbl@brgruppen.no
 

Sånn, hvis du nå er klar for å sende søknad og laste opp din CV/brev så kan du gjøre det på denne "lenken"

Hovedkontor
Tangen 8 (5 etg.), 4608 Kristiansand
Telefon
38 09 62 00
Entreprenør –og eiendomsutvikler