TA DIN LÆRETID I BRG ENTREPRENØR

Hva skal du velge? Hva skal du bli når du blir stor? Vi og alle våre godt og vel 130 fagarbeidere vet godt hvordan det er å være ung og ny i arbeidslivet. Det å velge et fag er vanskelig. Men hvis vi skal gi deg noe trøst og råd på veien, så husk at veien går seg til mens du går.
Det er ikke sikkert at det du starter opp med er det du ender opp som. Kanskje er veien til en ingeniørutdannelse gjennom et fagbrev, kanskje du skal bli betongfagarbeider før du blir tømrer, og kanskje veien frem til et fagbrev ikke går gjennom 2 år på skole eller to år i lære?
Kanskje det er ett år på skole og tre år i lære som gjelder? Vi skal ihvertfall gjøre det vi kan sammen med deg for å finne riktig vei.
 
Uansett hva du tenker på så skal BRG Entreprenør ha flere nye lærlinger fra sommeren og vi hører gjerne fra deg, allerede nå. Søk ved å sende en e-post til pbl@brgruppen.no, vi blir glad for at du har laget en liten CV som du kan laste opp. Om du ikke har det, så prøv å lage en, så viser du at du kan litt om bruk av IT, skriv litt om deg selv, har du ikke hatt sommerjobb så skriv gjerne litt om hva du har gjort utenom skoletiden. Fortell oss hva du liker å gjøre og hva du ønsker av en arbeidsgiver. Så tar vi kontakt.
Foto Lindesnes Avis
 
LÆRLINGEANSVARLIG I BRG
Du kan også snakke litt med oss i BRG før du søker hvis du ønsker. Vår lærelingeansvarlig heter Petter og han treffer du på mobil: 4668 4200, eller e-post: pbl@brgruppen.no
 

Hovedkontor
Tangen 8 (5 etg.), 4608 Kristiansand
Telefon
38 09 62 00
Entreprenør –og eiendomsutvikler