Vi trenger banebrytende prosjekt-/prosjekteringsleder til vårt kontor i Kristiansand

Banebrytende tenker du? Vel, for å si det sånn, i BRG må du våge å ta et steg utenfor boksen. Hos oss må du evne å tenke nytt, og du omstiller deg de rådende omstendigheter, samt at du er best i klassen til å lede deg selv og prosjektet ditt til strålende resultater for bedriften og våre kunder.

Dine arbeidsoppgaver:

 • Totalansvar for prosjektgjennomføring
 • Kontrahering og oppfølging av UE- og leverandørkontrakter
 • Ansvar for HMS, kvalitet og fremdrift
 • Økonomioppfølging og kontroll
 • Nødvendige resultatskapende aktiviteter

Du har følgende kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdannelse på masternivå
 • Minimum 5 års bransjerelevant erfaring fra prosjektarbeid,
  gjerne offentlige prosesser
 • God økonomi- og forretningsforståelse
 • God forståelse av teknologi og evne til å tilpasse deg endringer, herunder bransjestandarder og nødvendige digitale prosesser/verktøy.

Vi kan tilby spennende utfordringer i et faglig sterkt og kreativt arbeidsmiljø. Vi er ganske overbevist at som type er du relativt foroverlent, strukturert og særdeles besluttsom. Du er i tillegg en motiverende og inspirerende lagleder. Dine kolleger og kunder definerer deg som samarbeidende og god på relasjonsbygging og derav har du sikkert også gode kommunikasjonsevner, skriftlig som muntlig.

Våre betingelser er gode, dine nye kolleger er ja-mennesker akkurat som deg, og du løfter det sosiale og faglige miljøet enda et hakk med ditt smittende humør og positive energi. Når du ikke er ute og møter prosjektteamet ditt, så vil du få et fint kontor i flotte kontorfasiliteter som har en behagelig utsikt over Kristiansands flotte innseiling.

Redelig og grundig er også to viktige verdier du må tenke litt på og se om du kan identifisere deg med. Og du, nå kan det høres ut som vi er ute etter et supermenneske når du leser over, men husk at dine personlige egenskaper kan overgå det vi ikke klarer å se for oss, og de ønsker vi å bli presentert for gjennom en samtale med deg. Så send oss en kort, konsis og kreativ søknad sammen med din oppdaterte CV. Vi ser frem til å bli bedre kjent med deg.

Prosjekter i Agder, men tilknyttet vårt hovedkontor i Kristiansand

Send den til:
firmapost@brgruppen.no
Kontaktperson: regionleder Geir Hille, tlf. 481 01 444

Tilbake til Aktuelt

Hovedkontor
Tangen 8 (5 etg.), 4608 Kristiansand
Telefon
38 09 62 00
Entreprenør –og eiendomsutvikler