Arbeidsfelleskapet BRG/Kruse Smith har inngått avtale om oppføring av 1. byggetrinn på Tangen Ytterst. Boligprosjektet oppføres, som navnet tilsier, ytterst på Tangen i Kristiansand. Boligene oppføres i høy standard, med gode solforhold, utsikt over innseilingen til Kristiansand, nærhet til Aquarama og kort gangavstand til sentrum. 

Etter utlyst arkitektkonkurranse falt valget på løsning med gjennomgående leiligheter. Den utflyttede kristiansander Jan L. Jakobsen fra Job Arkitekter i Stavanger, oppvokst rett over elva, er også mannen som tegnet boligkomplekset Tønnefabrikken tidlig på 90-tallet.

Tangen Ytterst blir bygd med materialer av tegl, glass og tre. Som Tangenområdets naturlige utsiktspunkt blir leileilighetene oppført med store vinduer og inneholder fra to til tre soverom. Det ene soverommet inneholder eget bad. Gjestetoalett blir oppført med med dusj. Leilighetene inneholder også et spesialtegnet kjøkken av premium kvalitet. Alle leiligheter oppføres med universell utforming. Leilighetene i 1. etasje er ellers hevet fra bakkenivå, med brystning på terrasser, slik at beboere er skjermet for innsyn, men samtidig beholder utsikt mot Grønningen, Oksøy og horisonten.

Tangen Ytterst har en plassering som savner sidestykke og vil gi det ypperste av bomessig kvalitet. BRG er derfor stolt deltaker i prosjektet, både som utbygger og utførende entreprenør. 

Les mer på prosjektets egen webside her


Vis Tangen Ytterst i et større kart

Last ned prospekt / Vis dokument i eget vindu
< Tilbake til prosjekter

Hovedkontor
Tangen 8 (5 etg.), 4608 Kristiansand
Telefon
38 09 62 00
Entreprenør –og eiendomsutvikler