Beliggenhet

Kirkegata 2 ligger meget sentralt og solrikt i Kvadraturen, nederst i Kirkegata, like ved Strandpromenaden, gjestehavnen, Tresse og Otterdalparken.


Arkitekt

Kristin Jarmund Arkitekter AS
 

Inneholder

Langs den vakre Strandpromenaden i Kristiansand sentrum bygges Kirkegata 2. Her vil du finne 21 elegante leiligheter, innrammet av arkitektur i verdensklasse og med en av byens beste beliggenhet. Bygget har to hovedinnganger med kun 3 leiligheter i hver etasje. Det er svært gode planløsninger med blant annet store balkonger og to bad i de fleste leilighetene. Fantastisk utsikt over byfjorden fra nærmest alle leilighetene.

Leilighetene varierer i størrelse fra 55-239 kvm.

I tilknytning til Kirkegata 2 etableres det et servicesenter i Østre Strandgate 34/ 36 med klubbrom og gjesterom som beboerne kan benytte seg av.

Der vil det også etableres et fullverdig medisinsk senter med minst 2-3 allmennleger og kontor for hjemmesykepleie, som drives av en profesjonell aktør med fartstid i bransjen. Leilighetseiere i Kirkegata 2 vil få prioritet til disse tjenestene og det skal være mulig å få hjemmebesøk av legene. Tilgjengelig på dagtid.

Kirkegata 2 med servicebygget er et komplett og helhetlig bokonsept. Det blir et hjem som tar opp i seg alt vi assosierer med livsløpsstandard.

Standard

Alle leilighetene oppføres med god standard etter nærmere beskrivelse i salgsprospektet.

Oppvarming

Hver leilighet får oppvarming basert på fjernvarme. Det blir installert gulvvarme i bad, og øvrige rom med varmebehov. Viser til "romskjema" i salgsprospektet for nærmere beskrivelse.

Leiligheter levers med balansert ventilasjonsanlegg i henhold til Tek 10 og § 13-2, boligventilasjon.

Parkering

Hver leilighet må kjøpe en parkeringsplass og får da bruksrett til parkeringsplass i parkeringskjeller. Parkeringsplassen må kjøpes for kr. 370.000,- og kommer i tillegg til leilighetsprisen. Det medfølger 1 sportsbod pr.leilighet i kjeller.

Sykkelparkering i kjeller.

Kontakt

Frode Kulien

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF, Sørmegleren

Tlf. 90 76 00 29

< Tilbake til salg

Hovedkontor
Tangen 8 (5 etg.), 4608 Kristiansand
Telefon
38 09 62 00
Entreprenør –og eiendomsutvikler