Beliggenhet

Ytterst på Tangen, helt ut mot havet tilbyr vi andre byggetrinn av prosjektet, 55 leiligheter med utsikt mot Grønningen, Oksøy, Odderøya, Otra og byen.
Ytterst, men allikevel med en betryggende og umiddelbar nærhet til butikker, fornøyelse og alle byens fasiliteter. Mot vest ser vi byen og bystranda, og mot syd rett ut til Oksøy Fyr.

Inneholder

Andre byggetrinn B og C består av 55 selveierleiligheter, samt tilgang til næringslokale i bygg A ( i 1 etg. på ca. 150 m2. Næringslokale er regulert til til bolig eller servering). Leilighetene er fordelt på 6 etasjer. Leilighetene har varierende størrelser alle med fantastisk utsikt enten mot Oksøy fyr eller Otra. Samtlige med tilgang til heis og parkeringskjeller.

Til sammen skal det bygges 86 leiligheter på Tangen Ytterst fordelt på totalt 3 bygg (A, B og C). I prosjektet kommer det 2 hybel leiligheter som skal disponeres av sameiet som gjesteleiligheter.

Leilighetenes arealer varierer fra 67-162 kvadratmeter BRA.

Standard

Leilighetene er for det meste gjennomgående med fokus på gode uteplasser. De fleste kan nyte både
formiddags- og ettermiddagssol. Leilighetene har store vinduer for å få et optimalt utbytte av den fantastiske
utsikten. Leilighetene har minimum to soverom, det ene med bad. Hver leilighet har gjestetoalett og dusj.
Alle leiligheter har kjøkken fra Strai i premium kvalitet med modell malt Profil, eller Uni hvit høyglans. Garderobene er også fra Strai. Skyvedørsgarderobe i entré for de fleste leilighetene. Baderomsinnredning har Uni hvit høyglans med heldekkende vask og speil med integrert lys.

Nærmere beskrivelse i salgsprospektet.

Oppvarming

Byggene vil bli tilknyttet fjernvarmenettet for Kristiansand, for oppvarming av varmt forbruksvann, samt vannbåren varme i form av gulvvarme i hall/entre, bad, gang og stue/kjøkken.

Ventilasjonsanlegg

Leilighetene ventileres med balansert ventilasjon som separate anlegg med varmegjenvinning. Avtrekk fra hall/entre, bad, gang, soverom, WC og kjøkken.

Parkering

Hver leilighet kan kjøpe 1 parkeringsplass til kr. 325.000,- pr plass og får da bruksrett til parkeringsplassen i parkeringskjelleren. Parkeringsplassen kommer i tillegg til leilighetsprisen. Eventuelle overskuddsplasser skal beholdes av byggherre/selger og eventuelt selges/leies ut innenfor denne eiendom.

Det medfølger 1 sportsbod (min 5 m2) per leilighet.

Felles sykkelbod og separate sportsboder er plassert i P-kjeller.

Kontakt

Rolf R. Elieson

Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF, Sørmegleren

Tlf: 99 09 91 07


 

Rita Ommundsen

Prosjektmegler MNEF, Sørmegleren

Tlf. 99 09 91 08

Last ned prospekt / Vis dokument i eget vindu
< Tilbake til salg

Hovedkontor
Tangen 8 (5 etg.), 4608 Kristiansand
Telefon
38 09 62 00
Entreprenør –og eiendomsutvikler